Als ondernemer heeft u het al druk genoeg met het drijven van uw onderneming. Het bijhouden van de administratie is vaak tijdrovend en gaat ten koste van uw werkbare uren of uw vrije tijd. Het is echter niet alleen van groot belang voor uzelf, het is ook vaak nog een wettelijke verplichting om dit juist te doen. Goed ingerichte boekhoudsoftware kan het bijhouden van de financiële administratie vele malen makkelijker voor u maken. De meest innovatieve software stelt u in de gelegenheid om de administratie in hoge mate te automatiseren en bovendien te digitaliseren. Zo bereikt u het dat uw administratie niet alleen minder tijdrovend is, maar ook nog eens zo up-to-date mogelijk. Lees hier verder over de mogelijkheden.

Digitaal archief

Binnen uw persoonlijke online administratiedomein kunt u al uw documenten ordenen in het digitaal archief. Zo kunt u uw documenten e-mailen en uploaden. De software zal na verloop van tijd gaan herkennen en automatisch verwerken en op de juiste plek opslaan. Het digitaal archief is zowel via de desktop als via de app te benaderen. Zo kunt u altijd al uw documenten binnen handbereik hebben. Bovendien voldoet u hiermee aan de wettelijke bewaarplicht!

Financieel dasboard

Het financieel dasboard geeft een overzicht van de financiële administratie. Deze kunt u geheel naar eigen wens indelen. Zo kunt u in een oogopslag zien wat het resultaat (winst) en de kosten van een bepaalde zijn en hoe deze is opgebouwd. Ook kunt u zien welke debiteuren (verkoopfacturen) en crediteuren (inkoopfacturen) nog open staan. U kunt zien hoe de kengetallen zijn opgebouwd tot op factuurniveau.

Gemakkelijk aanleveren

Er zijn vele mogelijkheden om de administratie aan te leveren, zowel digitaal als op papier. Wilt u de administratie digitaal aanleveren, dan kan dat door middel van:
Uploaden
• E-mailen
Dropbox
Google Drive en
• Mobiele app
Levert u de administratie liever aan op papier, dan scannen wij deze voor u in en plaatsen deze in het bijpassende dossier. De bankmutaties kunnen worden aangeleverd door middel van een bankkoppeling of in MT940-formaat. Uiteraard helpen wij u hier desgewenst bij.

Modules en koppelingen

Naast de standaard functies, zoals het financieel dasboard, de app en het digitaal archief, kunt u gebruik maken van de vele aanvullende modules en koppelingen. De meeste boekhoudpakketten beschikken over een facturatiemodule en een bankkoppeling. Bij sommige boekhoudpakketten houdt het daar echter niet op. Denk bijvoorbeeld aan: webshopkoppelingen, projectadministratie en urenregistratie.