Belastingen

Belastingen

Bent u op zoek naar een belastingadviseur die u kan helpen bij uw belastingaangiften? Zoek dan niet verder! Wij zijn een belastingadvieskantoor met uitgebreide kennis en ervaring. Zowel op het gebied van belastingen als financiële administratie en salarisadministratie. Als katnoor hebben wij ruim 20 jaar ervaring als accountantskantoor (dus niet meer actief als zodanig) en ruim 12 jaar als erkend Register Belastingadviseur (RB) (2007-heden). Zo bieden wij de kwaliteit die onze klanten nodig hebben. Daar zijn we trots op. Onze kennis onderhouden wij en breiden wij voortdurend uit met opleidingen en cursussen. De meeste kennis hebben wij dus in huis. Voor zeer specialistische werkzaamheden hebben wij een uitgebreid netwerk aan specialisten. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende belastingen waar wij u bij kunnen helpen.

Iedereen die daartoe een uitnodiging ontvangt van de belastingdienst is verplicht tot het doen van aangifte. De wetten en regels veranderen zeer regelmatig. Een Register Belastingadviseur is te allen tijde op de hoogte van deze ontwikkelingen. Zo voorkomt u eventuele problemen en benut u de beschikbare voordelen volledig. Daarnaast kunt u gebruik maken van het uitstel voor belastingconsulenten. Lees verder of maak een afspraak op ons kantoor in Bergschenhoek, Doetinchem of Nijverdal om de mogelijkheden te bespreken!

In principe is iedere ondernemer tevens ondernemer voor de omzetbelasting (btw). Als u zonnepanelen hebt en stroom levert aan uw energieleverancier. De wetgeving over de omzetbelasting is erg complex en specialistisch. Het doen van de juiste aangifte omzetbelasting kan ingewikkeld zijn. Wij zijn als Register Belastingadviseur te allen tijde op de hoogte van deze ontwikkelingen. Bovendien maken wij gebruik van innovatieve software, waardoor u de aangifte eenvoudig kunt inzien! Lees verder of maak een afspraak op ons kantoor in Bergschenhoek, Doetinchem of Nijverdal om de mogelijkheden te bespreken!

Elke Besloten Vennootschap (BV) of Naamloze Vennootschap (NV) moet aangifte vennootschapsbelasting doen. In sommige gevallen geldt dit ook voor verenigingen en stichtingen. Er gelden veel wetten en regels voor de vennootschapsbelasting. Deze wetten en regels veranderen daarnaast ook zeer regelmatig. Wij zijn als Register Belastingadviseur te allen tijde op de hoogte van deze ontwikkelingen en helpen u hier graag bij. Lees verder of maak een afspraak op ons kantoor in Bergschenhoek, Doetinchem of Nijverdal om de mogelijkheden te bespreken!

Loonheffingen is een verzamelbegrip voor loonbelasting en sociale verzekeringspremies. Als werkgever heeft u te maken met de complexe regels op dit gebied. Ook als u enig werknemer (DGA) bent van uw Besloten Vennootschap (BV). Een goede salarisadministratie zorgt ervoor dat u zich aan de wetten en regels houdt. Hebt u personeel in dienst of wilt u personeel in dienst gaan nemen? Wij zijn als Register Belastingadviseur op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Wij kunnen de salarisadministratie en de benodigde aangiften voor u verzorgen. Lees verder of maak een afspraak op ons kantoor in Bergschenhoek, Doetinchem of Nijverdal om de mogelijkheden te bespreken!