Financiële administratie

FinTax Services staat voor moderne en vooruitstrevende financiële en fiscale dienstverlening. Jarenlange ervaring heeft ons onder andere geleerd dat ondernemers inzicht in hun financiële situatie nodig hebben. Met behulp van de meest recente en innovatieve technologische ontwikkelingen, kunnen wij u dat bieden. Dit is niet alleen voor de moderne(re) ondernemer! Hierdoor staat niet langer de administratieve verwerking centraal, maar het anticiperen op de uitkomst ervan.

Samenwerken in de cloud

Samenwerken in de cloud

Boekhouden zonder zelf te boeken en altijd een actueel overzicht van de financiële cijfers van je onderneming. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar wij helpen u van begin tot eind bij de inrichting en het automatiseren. U zult ervaren dat het alles behalve ingewikkeld is. Benieuwd of het iets voor u is? Lees dan verder.
Lees verder

Aanleveren

De meest gebruikte mogelijkheid is het digitaal en fysiek aanleveren van de administratie. Bij sommige softwarepakketten is dit een kwestie van uploaden. Andere mogelijkheden zijn per e-mail of via WeTransfer. Fysiek aanleveren van administratie kan natuurlijk ook. Zodra de omvang van de administratie toeneemt of desgewenst, scannen wij de administratie in zodat deze digitaal voor u beschikbaar blijft. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Meekijken

Voor de ondernemer die zoveel mogelijk zelf wilt doen. Hiervoor zijn diverse oplossingen. Er zijn diverse softwarepakketten waarvoor een zogenaamde meekijklicentie beschikbaar is. Wij controleren de door u gevoerde administratie periodiek of op de door u gewenste momenten, bijvoorbeeld voor de aangifte omzetbelasting. Desgewenst dienen wij de aangifte omzetbelasting ook voor u in, al dan niet via onze software. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Op locatie

Voor de ondernemer die de administratie niet (tijdelijk) wilt afstaan of digitaal kan aanleveren. Wij komen de administratie periodiek bij u op kantoor bijwerken. Het enige dat wij nodig hebben is een passende werkplek en toegang tot het internet. In de tussentijd zijn wij beschikbaar voor eventuele vragen. Binnen een straal van ± 15 kilometer berekenen wij doorgaans geen kilometervergoeding.

Uitbesteden

Wilt u de financiële administratie van uw onderneming aan ons uitbesteden? Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Neem contact met ons op of maak een afspraak via onderstaande button.
Afspraak