Financiële administratie

FinTax Services staat voor een modern administratiekantoor en bied vooruitstrevende financiële en fiscale dienstverlening. Wij bieden u inzicht in uw financiële situatie met behulp van de meest recente en innovatieve technologische ontwikkelingen. Wij zijn er niet alleen voor de moderne(re) ondernemer! Uw wensen staan centraal.


Samenwerken in de cloud

Samenwerken in de cloud

Boekhouden zonder zelf te boeken en altijd een actueel overzicht van de financiële cijfers van je onderneming. Beschik altijd over actuele sturingsinformatie, wacht niet langer op de jaarrekening. Kijk vooruit in plaats van achteruit. Zoekt u een administratiekantoor die u daarbij kan helpen? Wij staan graag tot uw beschikking. Benieuwd of geautomatiseerd boekhouden iets voor u is? Lees dan verder.
Lees verder

Zelf boekhouden

Voor de ondernemer die zoveel mogelijk zelf wilt doen bieden wij diverse oplossingen. Indien u zelf wilt boekhouden, dan kunnen wij u ondersteunen door u te instrueren, op afstand mee te kijken, uw boekhouding periodiek te controleren en desgewenst aangifte omzetbelasting te doen. Als administratiekantoor hebben wij ervaring met de meeste bekende boekhoudpakketten.

Wij komen langs

Wij komen graag bij u langs om de administratie periodiek bij te werken. In de tussentijd zijn wij beschikbaar om uw eventuele vragen te beantwoorden. Het enige dat wij nodig hebben is een passende werkplek en toegang tot het internet.

Boekhoudsoftware

Boekhoudsoftware

Boekhoudsoftware kan veel werk uit handen nemen of efficiënter maken. Maak het uzelf gemakkelijk en kies de boekhoudsoftware die het beste bij u past. Wij zijn bekend met de meeste boekhoudpakketten en ondersteunen u graag bij het gebruik en de implementatie. Lees verder over hoe boekhoudsoftware u werk uit handen kan nemen.
Lees verder

 

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Als administratiekantoor, bedrijfsadviseur en belastingadviseur zijn wij te allen tijde op de hoogte van de ontwikkelingen.
Wij maken graag een afspraak met u op ons kantoor in Berkel en Rodenrijs.

Maak een afspraak   Bereken uw tarief