Financiële administratie

Als ondernemer bent u vaak verplicht om een goede financiële administratie te voeren voor uw onderneming. Bovendien is het de grondslag voor veel fiscale aangiften. Met behulp van de meest recente en innovatieve technologische ontwikkelingen hoeft de administratie niet meer lastig en tijdrovend te zijn. Integendeel, de administratie hoort u juist te ondersteunen in de bedrijfsvoering! Door de financiële administratie en de boekhoudsoftware zodanig in te richten en af te stemmen op uw wensen en behoeften bereiken we dat voor u. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Samenwerken in de cloud

Samenwerken in de cloud is meer dan het bijhouden van de boekhouding. Wij werken met de meest innovatieve boekhoudsoftware die niet alleen inzicht verschaffen in de financiële situatie van de onderneming, maar ook aanvullende diensten aanbieden zoals facturatie. Verder is het mogelijk om veel te automatiseren, zoals een automatische koppeling met de bank en de scan-en-herken functie waarmee facturen op den duur automatisch worden verwerkt.
> Lees verder

Zelf boekhouden

Boekhouden kan ingewikkeld zijn. Wilt u graag zelf boekhouden en hebt u daar hulp of ondersteuning bij nodig? Wij kijken graag met u mee. Wij hebben ervaring met de meest voorkomende boekhoudpakketten, waaronder: Exact Online, AFAS Online, Yuki, Jortt, Snelstart, Twinfield, Reeleezee en E-Boekhouden. Naast het nagaan of de inhoud van van de geboekte administratie in orde is kunnen wij u helpen bij de inrichting en de automatisering van het pakket. Zo hebt u een goede administratie en benut u alle mogelijkheden die het boekhoudpakket te bieden heeft.

Wij komen langs

Beschikt u over een goede internetverbinding en een geschikte werkplek, dan kunnen wij uw financiële administratie ook bij u op locatie komen verzorgen. Meestal is dat in de maand dat de aangifte omzetbelasting ingediend moet worden, maar dat kan ook regelmatiger. Hebt u in de tussentijd vragen voor ons, dan staan wij uiteraard ook tot uw beschikking. Binnen een straal van 10 kilometer van ons kantoor rekenen wij geen reiskosten.

Uitbesteden

Wij verzorgen voor u de financiële administratie bij ons op kantoor. We zorgen ervoor dat we daarvoor gebruik maken van de software die het beste bij u en uw wensen past. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van een softwarepakket waarbij u niet alleen alles kunt inzien, maar ook veel zelf kunt doen. Sommige softwarepakketten bieden tevens aanvullende modules zoals facturatie en CRM. De praktische invulling werkt als volgt.