Salarisadministratie

Als er sprake is van personeel in uw onderneming, kunt u voor advies en loonberekeningen bij ons terecht. Salarisadministratie is ingewikkeld en kent veel valkuilen. Wij kunnen u adviseren en de salarisadministratie verzorgen. Wij helpen u met het bepalen van de aan te leveren gegevens en wanneer dat moet gebeuren, zodat u de loonstroken correct en tijdig van ons ontvangt.

Voor ondernemers

Salarisadministratie kan heel ingewikkeld zijn en kent veel valkuilen. Wij hebben jarenlange ervaring met salarisadministratie en zijn als belastingadviseur te allen tijde op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Ook werken wij samen met adviseurs op het gebied van loonbelasting, sociale zekerheid, arbeidsrecht, arbeidszaken en ontslagzaken. Samen met de juiste software en een directe verbinding met de belastingdienst, sociale instanties etc. kunnen wij u in elke situatie van dienst zijn. De salarisadministratie bestaat uit: salarisberekeningen, aangifte loonheffingen, opgave pensioenen, in- en uitdienstmeldingen, jaaropgaven en de administratieve werkzaamheden. Wij zijn zeer ervaren op het gebied van salarisadministratie en financiële administratie. Met kennis van de actuele regels en wijzigingen omtrent arbeidsrecht en cao’s zorgen wij ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw loonadministratie.

Voor administratiekantoren

Hebt u een administratiekantoor en wilt u de salarisadministratie liever uitbesteden, dan verzorgen wij deze graag voor u. Wij zorgen ervoor dat de salarisadministratie tijdig en correct uitgevoerd wordt. Wij verstrekken de loonstroken aan u of aan uw werknemers, verzorgen de loonaangiften en voorzien u van de loonjournaalposten. Ook is het mogelijk om betaal-batches te verstrekken. Daarnaast houden wij dossiers bij van de salarisadministraties.