Salarisadministratie

Salarisadministratie

Als er sprake is van personeel in uw onderneming dan krijgt u te maken met salarisadministratie. Salarisadministratie is ingewikkeld en kent veel valkuilen. Wij kunnen u adviseren en de gehele salarisadministratie verzorgen.

Salarisadministratie voor ondernemers

Salarisadministratie kan ingewikkeld zijn en kent veel valkuilen. Als belastingadviseur zijn wij te allen tijde op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Ook werken wij samen met adviseurs op het gebied van onder andere sociale zekerheid en arbeidsrecht. Samen met de juiste software en een directe verbinding met de belastingdienst, sociale instanties etc. kunnen wij u in elke situatie van dienst zijn.

De salarisadministratie bestaat uit: salarisberekeningen, loonheffingen, pensioenen en andere administratieve werkzaamheden. Met onze kennis van de regels en wijzigingen omtrent arbeidsrecht en cao’s heeft u hier geen omkijken meer naar. Het enige wat u hoeft te doen is ons periodiek de benodigde informatie door te geven, zoals de gewerkte uren. Vervolgens zorgen wij ervoor dat u tijdig de loonstroken en aangiften loonheffingen ontvangt.

Verzorgen wij ook uw financiële administratie? Dan zorgen wij er iedere maand voor dat het nodige ook in uw financiële administratie wordt verwerkt. Zo blijft uw administratie overzichtelijk en actueel.

Salarisadministratie voor administratiekantoren

Hebt u een administratiekantoor en wilt u de salarisadministraties van uw klanten uitbesteden, dan zijn wij u graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat alles tijdig en correct uitgevoerd wordt. Wij verstrekken de loonstroken aan u of aan uw klanten, verzorgen de loonaangiften en sturen u de loonjournaalposten. Ook is het mogelijk om betaalbatches te verstrekken, zodat uw klanten de betalingen gemakkelijk kunnen verrichten. Heeft u specifieke wensen? Dan denken wij graag met u mee. Neem hiervoor gerust contact met ons op.