Salarisadministratie

Als er sprake is van personeel in uw onderneming, kunt u voor advies en loonberekeningen bij ons terecht. Salarisadministratie is ingewikkeld en kent veel valkuilen. Wij kunnen u adviseren en de salarisadministratie verzorgen. Wij helpen u met het bepalen van de aan te leveren gegevens en wanneer dat moet gebeuren, zodat u de loonstroken correct en tijdig van ons ontvangt.

Waaruit bestaat het?

De salarisadministratie bestaat uit verschillende componenten, in hoofdlijnen gaat het om het volgende:
1. Salarisberekeningen
2. Aangifte loonheffingen
3. Opgave pensioenen
4. In- en uitdienstmeldingen
5. Jaaropgaven
6. Administratieve werkzaamheden

Waarom uitbesteden?

Salarisadministratie kan heel ingewikkeld zijn en kent veel valkuilen. Wij hebben jarenlange ervaring met salarisadministratie en zijn als belastingadviseur te allen tijde op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Ook werken wij samen met adviseurs op het gebied van loonbelasting, sociale zekerheid, arbeidsrecht, arbeidszaken en ontslagzaken. Samen met de juiste software en een directe verbinding met de belastingdienst, sociale instanties etc. kunnen wij u in elke situatie van dienst zijn.

Uitbesteden

Wilt u de salarisadministratie van uw onderneming aan ons uitbesteden? Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Neem contact met ons op of maak een afspraak via onderstaande button.
Afspraak