Diensten

U wilt uw eigen onderneming gaan starten. Dat kost met name in het begin veel tijd en energie, maar ook kennis! In het begin zult u veel vragen hebben. Wij weten waar starters tegenaan kunnen lopen en welke vragen er kunnen ontstaan. Uiteraard nemen wij graag de tijd om deze vragen te beantwoorden. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen wij u al verder op weg helpen. Wij hebben als administratiekantoor en belastingadviseur uitgebreide ervaring bij het ondersteunen van startende ondernemers en helpen u graag!
> Lees verder

Als ondernemer bent u vaak verplicht om een goede financiële administratie te voeren voor uw onderneming. Bovendien is het de grondslag voor veel fiscale aangiften. Met behulp van de meest recente en innovatieve technologische ontwikkelingen hoeft de administratie niet meer lastig en tijdrovend te zijn. Integendeel, de administratie hoort u juist te ondersteunen in de bedrijfsvoering! Door de financiële administratie zodanig in te richten en af te stemmen op uw wensen en behoeften bereiken we dat voor u. Wij hebben hier als administratiekantoor en belastingadviseur uitgebreide ervaring mee.
> Lees verder

Als particulier kunt u te maken krijgen met diverse belastingen. Denk bijvoorbeeld aan inkomstenbelasting en erfbelasting. Als ondernemer worden dit er alleen maar meer. Belastingwetgeving is ingewikkeld en uitgebreid en maar weinig mensen durven het aan om zelf een aangifte in te dienen. Met een onjuiste aangifte kunt u uzelf tekort doen. Wij kunnen u als belastingadviseur niet alleen helpen door de aangiften voor u in te dienen, we zorgen er ook voor dat u de aangifte begrijpt. Zo kunnen wij u helpen met de aangiften inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, loonbelasting en erfbelasting.
> Lees verder

Een jaarrekening is een weergave van de financiële situatie van een onderneming. Veel ondernemers hebben deze nodig voor hun fiscale aangiften en om te deponeren bij de Kamer van Koophandel. De jaarrekening moet voldoen aan diverse wetten en regels. Als administratiekantoor en belastingadviseur zijn wij op de hoogte van deze wetten en regels en kunnen wij dit op de juiste manier voor u verzorgen.
> Lees verder

Als er sprake is van personeel in uw onderneming, kunt u voor advies en loonberekeningen bij ons terecht. Salarisadministratie is ingewikkeld en kent veel valkuilen. Als administratiekantoor en belastingadviseur kunnen wij u adviseren en de salarisadministratie verzorgen. Wij helpen u met het bepalen van de aan te leveren gegevens en wanneer dat moet gebeuren, zodat u de loonstroken correct en tijdig van ons ontvangt.
> Lees verder