Over ons

Onze doelgroep

FinTax Services is voornamelijk gericht op het midden en klein bedrijf (MKB). Wij bedienen kleine en middelgrote ondernemingen, stichtingen en verenigingen, die actief zijn in de meest uiteenlopende branches en particulieren. Zowel startende als gevestigde ondernemingen zijn onderdeel van onze klantenkring. Wij onderscheiden ons door onze klanten zelf te laten bepalen hoe zij onze rol willen invullen. Dat kan een nauwe samenwerking omvatten tot een jaarlijkse gesprek. De moderne ondernemer kan bij ons zijn of haar hart ophalen doordat wij gebruik maken van de meest moderne software. De ondernemer die het liever allemaal bij het oude houd geven wij alle ruimte daarvoor en schikken wij ons naar hem of haar. En natuurlijk alles daar tussenin.

Onze ontwikkeling

Jarenlange ervaring heeft ons onder andere geleerd dat ondernemers inzicht in de financiële situatie van hun onderneming willen en vaak ook nodig hebben. Trots zijn wij te beschikken over de meest recente en innovatieve technologische ontwikkelingen, waardoor wij dat op de beste manier kunnen bieden. Echter niet iedereen heeft behoefte aan al het moderne en het digitaliseren. Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen, immers, tot een aantal jaren geleden werkten wij ook nog grotendeels met zogeheten schoenendozen en papierwinkels. Ook deze ondernemer komt bij ons niets te kort en zullen wij een manier voor vinden ook hem of haar te bieden wat nodig is. Wij luisteren naar onze klant, kennen hem of haar en adviseren en ondersteunen ook bij de te maken keuzes hieromtrent. Kortom: uw persoonlijke behoeftes staan bij ons centraal.

Onze visie

Ons kantoor bestaat uit een kleine en zeer gemotiveerde groep medewerkers. Wij vinden het belangrijk om onze klanten (zowel de ondernemer als de particulier) en zijn of haar persoonlijke wensen te leren kennen, u heeft daarom bij ons een vast initieel aanspreekpunt. Hoewel soms een afspraak maken voor beide partijen gemakkelijker is, kunnen al onze klanten met en zonder afspraak bij ons langs te komen. Wij streven ernaar om u waar mogelijk en gewenst te ontlasten van alle administratieve en fiscale zaken. U kunt rekenen op onze inzet en betrokkenheid, zodat u zich kunt concentreren op datgene waar u goed in bent: voor ondernemers is dat het drijven van uw onderneming. Onze laagdrempeligheid en een goede prijs-kwaliteitsverhouding vinden wij ook zeer belangrijk.

Onze kennis

In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd. Dit netwerk bestaat onder meer uit notarissen, advocaten, fiscalisten, verzekeringsadviseurs en subsidieadviseurs. Hierdoor zijn wij in staat onze klanten op de meest voorkomende terreinen van dienst te zijn. Wij zijn onder andere aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Dat betekent dat wij kort op de ontwikkelingen zitten als het gaat om fiscaliteiten. Met enige regelmaat proberen wij zowel - naar onze mening- zeer belangrijke onderwerpen en actualiteiten te bespreken in een blog. Daarnaast voorzien wij onze klanten iedere twee weken van een nieuwsbrief waarin fiscale tips en actualiteiten op een leesbare manier uitgelegd worden.