Omzetbelasting

Velen ervaren de aangifte omzetbelasting als een vervelende verplichting. De wetgeving over de omzetbelasting is erg complex en specialistisch. Het doen van de juiste aangifte omzetbelasting is geen eenvoudige opgave. Er komt meer bij kijken dan u op het eerste gezicht zou denken. De wet kent veel ingewikkelde onderwerpen als internationaal ondernemen, margeregeling, kleineondernemersregeling en nog veel meer. Daarnaast zijn er regels omtrent het toepassen van het kasstelsel of het factuurstelsel, waar ook weer verschillende varianten op zijn. Wij kunnen de aangifte omzetbelasting juist voor u indienen. Wij zijn altijd op de hoogte van de meeste belangrijke wijzigingen op het gebied van omzetbelasting, zodat u zich aan de regels houdt en geen voordelen laat liggen.

Wetten en regels

De wetten en regels veranderen regelmatig. De voordelen van het uitbesteden van een aangifte omzetbelasting zijn de volgende:

1. Wij zijn als belastingadviseur aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en te allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op belastinggebied, wat resulteert in het volledig benutten van de voordelen, zoals de kleineondernemersregeling.

2. Wij voor u in de gaten wanneer het weer tijd is om aangifte te doen en herinneren u hier tijdig aan.

3. Wij dienen wanneer nodig bezwaarschriften in en zijn uw contactpersoon als de belastingdienst vragen over uw aangifte heeft.

Uitbesteden

Wilt u uw aangifte(n) omzetbelasting aan ons uitbesteden? Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Neem contact met ons op of maak een afspraak via onderstaande button.
Afspraak