Omzetbelasting

Iedereen die daartoe een uitnodiging ontvangt van de belastingdienst is verplicht tot het doen van aangifte voor de inkomstenbelasting. In de praktijk blijkt dat het voor veel mensen een hele opgave is om deze juist in te vullen. Wij zijn altijd op de hoogte van de meeste belangrijke wijzigingen op belastinggebied, zodat u zich aan de regels houdt en geen voordelen laat liggen.

Waarom uitbesteden?

Velen ervaren de aangifte omzetbelasting als een vervelende verplichting. De wetgeving over de omzetbelasting is erg complex en specialistisch. Het doen van de juiste aangifte omzetbelasting is geen eenvoudige opgave. Er komt meer bij kijken dan u op het eerste gezicht zou denken. De wet kent veel ingewikkelde onderwerpen als internationaal ondernemen, margeregeling, kleineondernemersregeling en nog veel meer. Wij kunnen u helpen met het vinden van de antwoorden op alle voorkomende vragen.De wetten en regels veranderen daarnaast ook nog regelmatig. De voordelen van het uitbesteden van een aangifte omzetbelasting zijn de volgende:

1. Wij zijn als belastingadviseur aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en te allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op belastinggebied, wat resulteert in het volledig benutten van de voordelen, zoals de kleineondernemersregeling.

2. Wij voor u in de gaten wanneer het weer tijd is om aangifte te doen en herinneren u hier tijdig aan.

3. Wij dienen wanneer nodig bezwaarschriften in en zijn uw contactpersoon als de belastingdienst vragen over uw aangifte heeft.

Uitbesteden

Wilt u uw aangifte(n) omzetbelasting aan ons uitbesteden? Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Neem contact met ons op of maak een afspraak via onderstaande button.
Afspraak