Boekhouden zonder zelf te boeken en altijd een actueel overzicht van de financiële cijfers van je onderneming. Beschik tijdig over sturingsinformatie, wacht niet langer op de jaarrekening. Kijk vooruit in plaats van achteruit. Dat is Yuki, een innovatief boekhoudplatform waaraan je alle administratieve taken op een slimme manier uitbesteedt.

Lees hieronder over de voordelen van Yuki.

 

Hoe werkt Yuki?


 
 
Digitaal archief

Digitaal archief

Altijd al uw documenten digitaal bij de hand hebben. Naast een aantal vaste dossiers zoals Inkoop en Verkoop, kunt u ook eigen dossiers aanmaken. Hebt u uw documenten niet (allemaal) digitaal beschikbaar? Dan scannen wij deze voor u in en plaatsen deze in het bijpassende dossier. Benieuwd hoe het Digitaal ARchief eruit ziet en hoe het werkt? Klik dan op onderstaande button.
Instructievideo
 
Financieel dashboard

Financieel dashboard

Altijd inzicht in de actuele, financiële situatie van uw onderneming. Het dashboard richt u zelf in, zodat u direct de voor u belangrijke cijfers te zien krijgt. Zo kunt u bijvoorbeeld ook periodes vergelijken. Benieuwd hoe het Financieel Dashboard eruit ziet en hoe het werkt? Klik dan op onderstaande button.
Instructievideo
 
Gemakkelijk aanleveren

Gemakkelijk aanleveren

Yuki biedt u vele mogelijkheden om uw administratie aan te leveren: uploaden, e-mailen, Dropbox, en Google Drive. U mag uw administratie ook op papier aanleveren, dan scannen wij deze voor u in en plaatsen deze in het bijpassende dossier. Wij streven ernaar de aangeleverde documenten binnen 24 uur te verwerken. Benieuwd hoe het aanleveren van administratie werkt? Klik dan op onderstaande button.
Instructievideo
 
Urenregistratie

Urenregistratie

Voer snel en gemakkelijk al je uren (werkzaamheden) in. Week- en maand overzichten van uren per werknemer, dossier, of klant. Detailoverzichten van alle werkzaamheden in een bepaalde periode. Werkzaamheden over een bepaalde periode goedkeuren, waarna ook direct de facturen worden aangemaakt. Uren, Facturen, Klaar!
 
Factureren

Factureren

Via Yuki kunt u digitaal factureren in eigen huisstijl. De verkoopfactuur wordt direct verwerkt in uw administratie, zodat uw omzet altijd up-to-date is en u goed inzicht hebt in uw openstaande verkoopfacturen. Benieuwd hoe Yuki Factureren werkt? Klik dan op onderstaande button.
Instructievideo
 
Betaalbestanden

Betaalbestanden

Laat Yuki je betaallijst al volledig voorbereiden en betaal je facturen ineens met een Clieop-bestand. Zo heb je altijd een overzicht van de betalingen die je nog moet verrichten.
 
Incassobestanden

Incassobestanden

Vereenvoudig het incasseren van verkoopfacturen. Yuki Incasso vermindert het aantal handelingen en geeft een beter overzicht.
 
Bankkoppeling

Bankkoppeling

Machtig Yuki om dagelijks de meest recente transacties van je bankrekeningen bij je bank op te halen.
 
Communicatie

Communicatie

U kunt gemakkelijk met ons communiceren via Yuki. Ontbreekt er iets in uw administratie? Dan krijgt u hiervan van ons een melding via uw Yuki domein. Wij zijn natuurlijk ook gewoon per mail en per telefoon bereikbaar.
 

Iets voor u?

Meld u aan voor een gratis en vrijblijvend proefdomein via het formulier onderaan deze pagina of neem contact met ons op!

Uw aanmelding

Met behulp van deze gegevens richten wij uw proefdomein in. Wij behandelen uw gegevens uitermate vertrouwelijk en uitsluitend voor dit doel. Wij zullen geen contact met u opnemen, tenzij u dit nadrukkelijk aangeeft bij uw aanmelding.

Wij streven ernaar het domein binnen 24 uur (tijdens werkdagen) voor u te hebben geactiveerd. Het proefdomein blijft een maand actief. Gedurende deze maand kunt u onbeperkt bij ons terecht voor al uw vragen en ondersteuning. Wij zijn zowel per mail als telefonisch bereikbaar, maar wij maken ook graag een afspraak met u op ons kantoor in Berkel en Rodenrijs. Wij zetten de koffie alvast klaar!

Wilt u Yuki blijven gebruiken? Dan zetten wij het proefdomein om in een compleet domein. Vanaf € 75 per maand heeft u bij ons al een volledig dienstenpakket, inclusief Yuki en alle extra’s!

Uw naam (verplicht)

Naam onderneming (verplicht)

Rechtsvorm (verplicht)

E-mailadres (verplicht)
Naar dit e-mailadres worden de inloggegevens verstuurd en is tevens de gebruikersnaam

Wilt u dat wij contact met u opnemen na afloop van de proefperiode? Vul dan onderstaande gegevens in.

Uw telefoonnummer

Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Bel mijMail mijGeen voorkeur

Bericht

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt noch hebben derden toegang tot deze gegevens