Proefdomein

Laat u overtuigen van het gemak van Yuki. Klik hier voor meer informatie over Yuki.

 

Spelregels

Wij bieden u graag een gratis en geheel vrijblijvend Yuki proefdomein aan!

Het domein vervalt automatisch na 30 dagen. Mocht u gebruik willen blijven maken van Yuki, dan kan dat uiteraard. Wij zetten het proefdomein dan om naar een gewoon domein. De gegevens die in het proefdomein staan blijven opgeslagen, maar kunnen zo nodig verwijderd worden.

In het proefdomein worden maximaal 30 transacties verwerkt. U kunt dus 30 facturen uploaden, mailen of op andere wijze laten verwerken. Dit is voldoende om een indruk te krijgen van het gemak van Yuki. Na het aanvragen van het proefdomein ontvangt u van ons een e-mail met informatie om u op weg te helpen. Ook zijn wij graag bereid om u gedurende deze 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend telefonisch of per mail te helpen en ondersteunen waar dat nodig is. Op deze manier leert u ook ons als administratiekantoor en belastingadviseur beter kennen.

Binnen 30 dagen na het aanmaken van het proefdomein vernemen wij graag van u of u gebruik wilt blijven maken van Yuki en ons als administratiekantoor. U kunt zelf kiezen of u ons contact met u wilt laten opnemen of liever zelf contact met ons opneemt.

De gegevens uit het onderstaande formulier hebben wij tenminste nodig om een domein aan te kunnen maken. Deze informatie bewaren wij niet en gebruiken wij ook niet voor andere doeleinden dan het aanmaken van het domein.

Formulier

Vul het onderstaande formulier in en klik op ‘Verzenden’.

  Algemene gegevens

  Naam*

  Naam onderneming*

  Straatnaam + huisnummer*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mailadres*

  Bedrijfsgegevens

  Rechtsvorm*

  Sinds wanneer bestaat het bedrijf in zijn huidige rechtsvorm?*

  KvK-nummer*

  Uw logo (niet verplicht)

  Ik wil zelf contact opnemenNeem contact met mij op

  Toelichting