Als de financiële administratie van een onderneming goed bijgehouden en up-to-date is, dan helpt dat de ondernemer bij zijn of haar bedrijfsvoering. Daarnaast is vrijwel iedere ondernemer is verplicht om voor de omzetbelasting (btw) een administratie bij te houden. De administratie moet namelijk controleerbaar zijn voor de belastingdienst. Er zijn talloze financiële en fiscale softwarepakketten verkrijgbaar die aan beide eisen kunnen voldoen. De functionaliteiten van de verschillende softwarepakketten bepalen vaak welke het beste bij de ondernemer en zijn of haar onderneming past.

Functies

Boekhoudpakketten kunnen steeds meer werk uit handen nemen voor de ondernemer. Hieronder staat een opsomming van functies waar u aan kunt denken.
BankkoppelingHRMRealtime inzicht
BetalenIncasserenScan- en herkenfunctie
CRMKostenplaatsenUrenregistratie
Digitaal aanleverenMobiele appVoorraadadministratie
FacturerenProjectadministratieWebshopkoppeling

 

Licenties

Licenties kunnen erg duur zijn als u deze zelf aanschaft. De meeste van onze klanten kiezen hier dan ook niet voor. Onze klanten hebben bij ons de keuze uit diverse softwarepakketten, zonder daarvoor extra te hoeven betalen. Bij sommige pakketten kunnen wij zelfs gratis extra functionaliteiten aanbieden, waarvoor bij een eigen licentie betaald zou moeten worden.

Keuze

Wilt u volledig 'in de cloud' en digitaliseren, alles handmatig (blijven) of iets daar tussenin? Alles is mogelijk en wij helpen bij de opstart en de inrichting. Wij hebben hierboven een aantal pakketten weergegeven waar wij voornamelijk mee werken en waar onze klanten en wij tevreden over zijn. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden en uw wensen. Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak via onderstaande button.
Afspraak