Structuur

Na een dienstverband van zes jaar hebben Jan en Sophie besloten om ook in de toekomst de samenwerking voort te zetten. Mede om de continuïteit van het kantoor te waarborgen hebben zij besloten tot een partnerschap met gedeelde en gelijkwaardige verantwoordelijkheden. Zowel de onderlinge samenwerking en werkverdeling binnen ons kantoor blijft vooralsnog hetzelfde. Sophie zal zich voornamelijk blijven richten op de administratieve en voorbereidende werkzaamheden (jaarrekeningen en aangiften) en Jan voornamelijk op afrondende en fiscale werkzaamheden.

Ter aanvulling: de werkzaamheden van Annemieke blijven ook onveranderd.

Naam

In 2016 hebben wij met dit partnerschap formeel afscheid genomen van de naam Accountantskantoor J.G.P. Koster B.V. Hoewel wij vooralsnog, vooral om praktische redenen, naar buiten treden onder de naam Koster Accountants, zal dit op korte termijn gaan veranderen in FinTax Services. Met deze naam willen wij duidelijk maken dat wij in brede zin financieel administratieve diensten aanbieden (Fin) alsmede allerlei diensten op het gebied van belastingaangiften en -adviezen (Tax).

Verhuizing

Hoewel de huidige vestiging ons prima bevalt, hebben wij geconcludeerd dat wij zoveel ruimte niet meer nodig hebben. Wij hebben op het bedrijvenpark Oudeland een andere kantoorruimte gevonden op het volgende adres:

Industrieweg 5, unit 1.03
2651 BC  Berkel en Rodenrijs

Ook hier is naar verwachting voldoende gratis parkeergelegenheid. De bereikbaarheid is beter vanwege de nabijheid van metrostation Rodenrijs en verschillende busverbindingen. Ook is het gebouw voor minder validen goed toegankelijk dankzij de aanwezigheid van een lift.

De geplande verhuisdatum is 30 september 2016. Rond die periode zullen wij tijdelijk minder goed bereikbaar kunnen zijn, hoewel wij ons uiterste best zullen doen om dit te voorkomen / te beperken.

Contactgegevens

Telefoon

Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd.

E-mail

Onze nieuwe e-mailadressen zijn:

Algemeen:                   info@fintaxservices.nl

Jan Koster:                  jan@fintaxservices.nl

Sophie Kronberg:       sophie@fintaxservices.nl

Annemieke Koster:    annemieke@fintaxservices.nl

Zolang @kosteraccountants.nl nog in gebruik is, zullen uw e-mails naar ons worden doorgestuurd.

Website

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe website: www.fintaxservices.nl. Wij plaatsen regelmatig interessante fiscale en andere actuele nieuwsberichten en tips. Mocht u onze nieuwsbrief nog niet per e-mail ontvangen, dan kunt u zich daar ook voor inschrijven via de website. Daarnaast hebben wij een pagina met veel gestelde vragen (FAQ) opgezet. Neem gerust een kijkje, feedback en andere opmerkingen stellen wij zeer op prijs.

Sociale media

U kunt ons ook vinden op Facebook, LinkedIn en Twitter, zie de links hiervoor op onze website. Ook daar plaatsen wij geregeld nieuwsberichten en ander wetenswaardigheden.

Bankgegevens

De volgende bankrekeningen worden vanaf heden gebruikt door FinTax Services:

NL35 INGB 0005 0819 96 (hiervan is de tenaamstelling gewijzigd)

NL45 KNAB 0255 1100 65 (nieuw geopend)

Wij verzoeken u vriendelijk om voortaan één van bovenstaande bankrekeningen te gebruiken om onze facturen te betalen.

Automatische incasso

Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om uw betalingen automatisch door ons te laten incasseren. Mocht u hier interesse in hebben, vraagt u ons dan om u het incassoformulier toe te sturen.

Modernisering

De wereld verandert snel en dat merken wij zeker ook in onze sector. Dat merken wij zowel aan de groeiende vraag vanuit onze klanten om een modernere aanpak, als aan de ontwikkelingen bij softwareleveranciers op het gebied van robotisering en automatisering om aan die vraag te voldoen.

Wij hebben gekozen  voor software die naar onze mening niet alleen het beste bij ons past, maar vooral bij onze klanten. Wilt u hier meer over weten, neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer*

Hoe mogen wij contact met u opnemen?*
Bel mijMail mijGeen voorkeur

Uw bericht*

* verplicht