Jan Koster

Maat

010 519 03 03


Ik ben de oprichter van Koster Accountants. Vanaf 1 januari 2016 zijn Sophie en ik gezamenlijk verder gegaan onder de naam FinTax Services.

Ik hecht aan korte lijnen, laagdrempelige en informele, maar wel professionele contacten. Ik vind het belangrijk dat klanten zich welkom voelen, zich vrij tegen ons kunnen en durven uiten, waarbij wederzijds begrip en respect voor elkaar niet uit het oog mogen worden verloren.

Mijn voornaamste werkzaamheden zijn het samenstellen van jaarrekeningen, belastingaangiften en -advisering. Als Register Belastingadviseur (RB) ben ik ingeschreven in het gelijknamige register. Dat houdt in dat ik te maken heb met zaken als permanente educatie waarmee de kennis op peil blijft, interessant en belangrijk voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Sophie Kronberg

Maat

010 519 03 03


Na 6 jaar in loondienst geweest te zijn bij Koster Accountants, hebben Jan en ik besloten om per 1 januari 2016 gezamenlijk verder te gaan onder de naam FinTax Services.

Ik vind het belangrijk dat onze klanten zich onbezwaard voelen om ons vragen stellen of om extra ondersteuning te vragen. Doorgaans voelen onze klanten dan ook geen drempel om even te bellen of langs te komen. Waar mogelijk doe ik mijn best om hen met de nodige betrokkenheid te ontzorgen bij soms lastige financiële en fiscale zaken.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit financieel administratieve werkzaamheden, het samenstellen van jaarrekeningen en het voorbereiden van aangiften omzet-, inkomsten-, vennootschaps- en dividendbelasting. Daarnaast ben ik voor veel klanten het eerste aanspreekpunt. Ik kan overweg met vrijwel alle financiële softwarepakketten, waaronder: Yuki, AFAS Online, Twinfield, Snelstart, Reeleezee en Exact Online.

Annemieke Koster

Hoofd salarisadministratie

010 519 03 03


Sinds 1 januari 2016 hebben Jan en Sophie FinTax Services opgericht. Nu verricht ik voor deze maatschap bovengenoemde werkzaamheden. Vanaf de oprichting van Koster Accountants op 1 januari 1996 heb ik met veel plezier meegewerkt in dit bedrijf. In de eerste jaren bestond het werk voornamelijk uit het boeken van administraties, en secretariële werkzaamheden, later kwamen hier ook loonadministraties bij en aangiften loonheffing voor onze klanten.

Voor particulieren bereid ik de aangiften inkomstenbelasting voor. Ik vind met name het contact met klanten erg leuk. Ik probeer onze klanten goed te informeren, te begeleiden en adviezen te geven over hoe het beste een salarisadministratie aangeleverd kan worden. Ook verzorg ik administraties voor diegenen, die daar zelf niet meer toe in staat zijn en wie ook geen naaste familie heeft. (bewindvoeringen)