Administratiekantoor Nijverdal

Welkom!
Wij zijn administratiekantoor FinTax Services.

U zoekt een administratiekantoor. Mogelijk een administratiekantoor in de buurt van Nijverdal. Bent u ook op zoek naar een administratiekantoor met de beste prijs-kwaliteitverhouding?

Zoek niet verder! Wij zijn blij dat u bij ons terecht bent gekomen. Wij leggen graag uit wat het voordeel van ons administratiekantoor is.

Service- en klantgericht

Wij zijn een administratiekantoor in Nijverdal met een gemotiveerd team aan specialisten. Wij doen met plezier net dat beetje extra voor onze klanten. Dat doen we omdat we weten dat onze klanten dat waarderen. Heeft u bijvoorbeeld uw aangifte(n) inkomstenbelasting of de jaarrekening voor een bepaalde datum nodig? Dan doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat deze tijdig aangeleverd wordt. Wij begrijpen het als onze klanten niet altijd alles begrijpen. Een ervaren boekhouder neemt dan graag de tijd om het uit te leggen. Dat vinden wij leuk.

Kennis, ervaring en kwaliteit

Wij zijn een administratiekantoor met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van financiële administratie, belastingen en salarisadministratie. Met ruim 20 jaar ervaring als accountantskantoor, dus niet meer actief als zodanig) en ruim 10 jaar als erkend Register Belastingadviseur (2007-heden) bieden wij de kwaliteit die onze klanten nodig hebben. Daar zijn we trots op. Onze kennis onderhouden wij en breiden wij voortdurend uit. Dat doen we door opleidingen en cursussen te volgen. De meeste kennis die je van een administratiekantoor en belastingadviseur mag verwachten hebben wij dus in huis. Voor zeer specialistische werkzaamheden hebben wij een uitgebreid netwerk aan specialisten in Nijverdal en daarbuiten. Hiermee hebben wij ervaring en het volste vertrouwen in.

Prijs-kwaliteitverhouding

Wij zijn een administratiekantoor dat streeft naar de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Zo werken wij zeer efficiënt door ervaring en de beste software die en boekhouder te bieden heeft. Software die tevens de meeste toegevoegde waarde heeft voor onze klanten. Zo zijn wij zeer ervaren op het gebied van automatisch boekhouden. Wij bieden onze klanten ook mogelijkheden om de kosten laag te houden. Dat ervaren onze klanten in en buiten Nijverdal ook zo. Verder helpen wij starters vaak in de beginfase met lagere tarieven. Via onderstaande links vindt u enkele van onze beoordelingen.

4.65/5
4.4/5
5/5

Persoonlijk contact

Wij zijn een administratiekantoor dat onze klanten kent en weet wat er bij hen speelt. Dat persoonlijke aspect vinden wij belangrijk en maakt ons werk leuk. Iedere klant is anders en daarop willen wij ons aanpassen. Als onze klanten ons mailen, dan reageren wij doorgaans dezelfde dag nog. Als onze klanten ons bellen, dan proberen wij hen altijd direct te helpen. Ook hebben wij regelmatig afspraken met onze klanten op ons kantoor in Nijverdal. Wij streven naar het vertrouwen van onze klanten en zijn graag betrokken. Wij zijn dus niet alleen boekhouder, wij ondersteunen onze klanten waar dat nodig is en waar we kunnen.

Innovatie

Wij zijn een administratiekantoor dat gebruik maakt van veel bestaande mogelijkheden op het gebied van digitalisering en automatisering. Wij lopen hiermee voor op veel andere administratiekantoren in Nijverdal en andere delen van Nederland. Onze klanten kiezen zelf in hoeverre zij hierin mee willen gaan. Hiermee willen wij bereiken dat er uitsluitend voordeel is voor onze klanten. Ongeacht de mate waarin onze klanten mee willen gaan in de digitalisering en automatisering, bieden wij altijd inzicht. Dus zoekt u enkel een boekhouder, al dan niet in Nijverdal, die uw administratie voor u verzorgt? Alle informatie is permanent digitaal beschikbaar. Het maakt dus niet uit of u in Nijverdal of omgeving woont. Wij kunnen klanten door het hele land bedienen!

Zijn wij het administratiekantoor dat u zoekt?

Wij hopen dat natuurlijk wel, maar laat u zich vooral door ons overtuigen.

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
U kunt daarvoor onderstaande knop gebruiken, maar u kunt ons uiteraard ook gewoon bellen of mailen.

Wij zorgen ervoor dat de koffie klaar staat!

Wilt u een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen?

Dat kan! Gebaseerd op een aantal gegevens kunnen wij een schatting maken van de kosten.

Deze prijsindicatie ontvangt u binnen 24 uur op werkdagen.