Home

Administratiekantoor voor MKB, starters en particulieren

Financiële administratie, belastingen en salarisadministratie

Administratiekantoor en belastingadviseur

Wij zijn een klantgericht, modern en laagdrempelig administratiekantoor. Ons administratiekantoor is gevestigd in Bergschenhoek, Doetinchem en Nijverdal. Wij werken voornamelijk online en met de meest veilige en innovatieve software. Daardoor kunnen wij klanten door het hele land bedienen.

Wij zijn een door het Register Belastingadviseurs (RB) erkend belastingadviseur. Samen met onze ruim 30 jaar ervaring kunt u bij ons terecht voor een compleet aanbod diensten. Onze klanten zijn ondernemers in het midden- en klein bedrijf (MKB), ZZP’ers, starters (in vrijwel alle branches) en particulieren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch, per e-mail en via het contactformulier bereiken. Wij zullen u met alle plezier zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend voorzien van de gevraagde informatie.

 

Uw wensen staan bij ons centraal

Geen enkele ondernemer is hetzelfde. Wij nemen daarom graag de tijd om uw wensen te leren kennen. Zowel als ondernemer als persoonlijk. Op die manier komen wij samen met u tot de beste oplossingen, zodat u zo onbezorgd mogelijk kunt ondernemen. Wij begrijpen uit ervaring wat u van uw boekhouder en belastingadviseur nodig heeft. Ons team is betrokken en doet graag dat beetje extra. Wij houden ons aan onze afspraken. Wij hopen u op die manier optimaal van dienst te kunnen zijn.

Innovatieve boekhouder

Als administratiekantoor lopen wij graag vooruit op het gebied van automatisering en innovatie. Op die manier proberen wij het onze klanten zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Zo beschikken wij over geautomatiseerde boekhoudsoftware en kunt u uw fiscale aangiften online inzien en accorderen. Automatisering geeft inzicht en overzicht. Zo kunt u tijdig te reageren op situaties. Ook kunnen wij tijdig adviseren en ondersteunen waar nodig. Wij kijken als boekhouder en belastingadviseur altijd achter de schermen mee.

U kunt bij administratiekantoor FinTax Services terecht voor: